GDPR – Sådan behandler vi dine kundeoplysninger

1. Introduktion

For os i Impecta Fröhandel er det vigtigt, at vi håndterer privatlivsspørgsmål korrekt. Med disse oplysninger ønsker vi at fortælle dig, hvordan vi håndterer personoplysninger, og hvordan vi overholder lovkravene til håndtering af oplysninger.

Databeskyttelsesloven GDPR trådte i kraft den 25. maj 2018. Loven stiller høje krav til, at alle organisationer, der opbevarer og behandler persondata, har klare formål hermed. Ligeledes en struktur og en måde at arbejde på, der gør, at du som individ kan få dine oplysninger behandlet eller slettet.

Vores ambition er ikke kun at følge loven, men også at være et godt eksempel i vores interne arbejde.

2. Vores interne arbejde


Vi har i foråret 2018 gennemgået alle registre, der indeholder enhver form for personoplysninger, og skabt en struktur omkring dem med hensyn til nødvendighed, indhold og regler for sletning. Arbejdet resulterede i en politik og rutinebeskrivelser vedrørende vores interne informationssikkerhedsarbejde. Disse dokumenter revideres løbende og gennemgås mindst én gang årligt.

Vi har også gjort status over de data, som vi tidligere har indsamlet, og løbende indsamler for at kunne håndtere personoplysninger i henhold til reglerne og for at muliggøre en fleksibel og hensigtsmæssig dialog med vores kunder og interessenter. Vi har også arbejdet på at øge sikkerheden og begrænse adgangen til information via forskellige rettighedsniveauer for personale hos os, eller vores databehandlere, der kan komme til at anvende dem.

I sidste ende er Impecta Fröhandel AB 556196-3587 ansvarlig for behandlingen af personoplysninger.

3. Personoplysninger


Personoplysninger er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til en levende fysisk person. Det drejer sig fx om personnummer, personnavn, adresse, personlige e-mailadresser og i nogle tilfælde også IP-numre. GDPR omfatter alle former for databehandling såsom indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, behandling, overførsel og sletning.

4. Hvordan har vi indsamlet dine personoplysninger?


Vi har indsamlet dine personoplysninger via forskellige kanaler.

1. Du er kunde hos os og har givet oplysninger, så vi kan håndtere din bestilling.
2. Du har bedt om at modtage vores nyhedsbrev.
3. Du har besøgt os på messer og givet dine oplysninger.
4. Du har mødt os personligt og givet dine oplysninger.
5. Når du besøger www.impecta.dk, indsamles der i nogle tilfælde IP-numre, men de bliver aldrig knyttet til nogen person.

5. Her bruges dine kundeoplysninger

Formål

Personoplysninger

Type

Retsgrundlag/interesseafvejning

Bestilling

Navn, adresse, personnummer og eventuelt telefonnummer.

Adresseoplysninger

For at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde.

Frøkataloget

Navn og adresse

Adresseoplysninger

For at kunne sende frøkataloget. Du kan bestille eller annullere frøkataloget ved at sætte kryds ved bestilling. Eller ved at sende en mail til info@impecta.dk

Nyhedsbrev

Navn og e-mailadresse

E-mailadresse

Berettiget interesse. Nyhedsbreve udsendes kun, hvis du har gennemført en bestilling eller selv bestilt det.

Sporing/statistik

Cookie og/eller evt. IP-nummer

Målepixel

Berettiget interesse. Behandlingen er nødvendig for at kunne levere en fungerende webservice og for at informere dig om vores aktiviteter.

Målepixels bruges til Google Analytics, Facebook, Instagram, Bing, Adwords, Hotjar og Kundo.  Måledata kan under ingen omstændigheder knyttes til en fysisk person, men bruges udelukkende til indsamling af statistik eller markedskommunikation. Hver bruger kan vælge at slå disse fra/blokere via browseren. På Facebook kan du også fravælge indhold fra en bestemt afsender fra dit feed direkte i applikationen. Her kan du se, hvordan Google håndterer indsamlede data. Hvis du vælger at slå cookies fra, kan nogle funktioner på vores hjemmeside holde op med at fungere. Cookies til markedsføring og statistik kan slås fra uden risiko for nedsat funktionalitet. Information om cookies på minacookies.se


6. Tredjepart

Impecta Fröhandel deler aldrig dine data med tredjeparter andet end for at opfylde vores egne legitime formål. Det betyder, at din postadresse eller e-mailadresse aldrig vil blive udleveret eller solgt til nogen anden. I tilfælde af tredjemands brug til legitime formål underskrives en persondata-behandleraftale.

7. Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?


Vi gemmer dine oplysninger, så længe der er et kundeforhold mellem os, eller hvis du selv har bedt om det, for eksempel i form af et abonnement på vores nyhedsbrev. Vi gemmer også oplysninger for at opfylde lovkrav. Normalt slettes oplysninger efter højst syv år i henhold til bogføringsloven. Dette gøres to gange om året.

8. Dine rettigheder


Du, der har oplysninger i vores registre, har lovfæstet ret til gratis at anmode om et registerudtræk af dine personoplysninger én gang om året. Din anmodning skal være skriftlig og underskrevet af dig og indeholde oplysninger om dit navn og personnummer. Vi har brug for dette for at sikre, at vi videregiver oplysningerne til den rigtige person.

Send din anmodning om registerudtræk, oplysninger eller rettelse af urigtige oplysninger til: Impecta Fröhandel, Granebo 1, 643 98 Julita, Sverige. Oplysningerne vil blive sendt til din folkeregisteradresse.

Hvis dine oplysninger hos os er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om at få dem rettet.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling til direkte markedsføringsformål. Du kan afmelde dig yderligere forsendelser relateret til direkte markedsføring (nyhedsbrev + frøkatalog) ved at give os besked. Enten på e-mail til kundtjanst@impecta.se eller ved at afmelde dig, når nyhedsbrevet udsendes. Der er et afmeldingslink nederst i hvert nyhedsbrev.

Du har ret til at anmode om sletning af dine oplysninger, forudsat at der ikke er lovkrav, der kræver, at vi opbevarer dem (f.eks. bogføringsloven).

Kundeanmeldelser via Lipscore, din feedback er vigtig for os

Vi bestræber os altid på at blive bedre og på at sikre, at vi har et tilbud, som vores havevenner værdsætter. Din feedback er derfor meget vigtig for os. Vi bruger et anmeldelsesværktøj kaldet Lipscore. Det betyder, at vi efter dit køb hos os kan kontakte dig via den mailadresse eller det telefonnummer, du har angivet i ordren.

Fra den vurdering, du giver os, viser vi kun dit fornavn, datoen og den kommentar, du har indtastet. Både hvis din anmeldelse er god eller dårlig. Dette gør vi for, at andre haveentusiaster og potentielle havevenner kan se, hvad andre kunder mener om os, og hvordan deres købsoplevelse var.

Ugens Frøsort

Elegans och krydda

För dig som ännu inte har provat salladssenap 'Crimson Red' väntar härliga odlartider. Om elegant peppriga aromer skulle beskrivas med en färg vore den nog djupt röd, precis som kulören på de vackert finflikiga bladen hos 'Crimson Red'. Smaken är just pepprig – utan att vara påträngande utan upplevelsen i gommen är mild trots intensiteten. När du väl har provat en lättodlad, nyttig och god grönsak vore väl lycka att ha tillgång till den hela tiden? I 'Crimson Red' står lyckan att finna då denna smakfulla salladssenap går att skörda året runt. Odla utomhus under sommaren och på fönsterkarmen när kylan kommer för elegant färg och smak i alla dina sallader.

2024-04-21

Barnslig odlarglädje

Rädisan är en finurlig liten grönsak. Fröerna hinner knappt täckas av jord förrän groddar väcks till liv därinuti. Den otålige kan känna sig lycklig då små skott far upp i ljuset inom bara några dagar och redan den första blasten är mättad av peppriga smaker. Små runda rötter växer snabbt till sig precis under mark så att ovansidan snart blottas likt en måne vid jordytan. När fröerna kommer från rädisa ’Easter Egg’ färgas grönsakslandet av små månar i rött, gult, vitt, rosa och purpur. Dra upp ett helt knippe och känn den barnsliga odlarglädjen som väcks av fantasifulla rötter i olika kulörer. Charmiga ’Easter Egg’ väcker lusten hos unga trädgårdsmästare – odla dem med barnen i köksland, lådor och krukor och plocka färgglada rädisor sommaren lång.

2024-03-31

Skimrande skyar

Kanske är detta början på en underbar ny vänskap bland luktärter. På långa stjälkar slår 'Spencer Nimbus' ut i blommor som för tankarna till regntunga skyar. Elegant silvervita kronblad färgas blåvioletta utmed kanterna, en kulör som djupnar i takt med blommans mognad. Nimbus är latinets ord för moln som förebådar ett väderomslag mot regn. En mulen sommardag får 'Spencer Nimbus' färgskala en dramatisk karaktär men när solens strålar bryter igenom molntäcket förvandlas blommorna till skimrande skyar i sobra kulörer. Förodla dina luktärter under våren för tidigare blomning av sommarens mest väldoftande och rikblommande ettåringar.

2024-03-17

Persikodrömmar

Zinnia för tankarna till lidelsefull blomning där alla kulörer är vackra tillsammans. Livfullt rosa, röda, orange och gula blommor står sida vid sida i skön harmoni från tidig sommar tills hösten går mot sitt slut. Nu träder en ny zinnia in på scenen med blommor i milda toner av persikorosa. Under sommarens blå himmel lyser blommorna klart medan höstsolen ger kronbladen en mjukt glödande färg. Zinnia 'Zinderella Peach' slår ut i charmerande dubbla blommor med en rufsig kalufs i mittkronan. Som lekfull kontrast dyker enkla blommor då och då upp i denna fluffiga persikodröm. Odla 'Zinderella Peach' i rabatter och krukor och plocka gärna till buketter – nya blommor slår ut hela sommaren.

2024-03-10

Små frestelser

Odla en guldmedaljör som serverar dig utsökta godsaker hela säsongen. Inbäddade i lummig grönska lockar mängder av små tomatfrestelser med frisk syra och mustig sötma. De droppformade, orange frukterna sitter periodvis så tätt att de ser ut att knuffas och trängas om utrymmet. Med sina kraftfulla stjälkar bär den lilla busken upp dem alla och står stadigt när sommarvindarna susar. Körsbärstomat F1 'Tiny Temptations Orange' är en ynnest att odla, inte bara för smaken och den vackra plantans skull utan för att den är så frisk och sund – bladmögel biter inte på denna tuffing. Välj en varm och skyddad plats i krukor och lådor och njut av din tomatsommar med F1 'Tiny Temptations Orange'.

2024-02-04

Allt du önskar

Chili samlar odlare över hela världen i sällskap där frukterna hyllas och respekteras för sin delikata arom och intensiva hetta. I mästerskap prisas den modige som kan uthärda mest styrka med lugnet i behåll. Men all chili är inte het som lava − för dig som uppskattar smaken med räds hettan är veckans frösort början på en fin vänskap. Havannapeppar 'Biquinho Amarela' är en gullig minichili vars namn betyder ’gul liten näbb’ och syftar på fruktens udda form. 'Biquinho Amarela' ger dig allt du önskar i fin, mustig chilismak men utan att bränna till. Innanför det solgula, krispiga skalet gömmer sig ett saftigt fruktkött med toner av citrus. Odla denna fina, välsmakande och vänliga chili till sommarens grillgrönsaker och till marinader, vinäger och picklesinläggningar.

2024-01-14

Lätt att älska

I början av 1500-talet fick spanska upptäckare på färd i Sydamerika syn på en liten vit blomma som på lokalt språk kallades Petun, med betydelsen ”värdelös tobaksplanta”. Upptäckarna tyckte blomman var ful och tappade snabbt intresset. Det skulle dröja 300 år innan en annan spansk expedition i Argentina fann den lilla illa ansedda blomman så pass spännande att exemplar sändes till hemlandet. Botanister i Spanien döpte blomman till petunia och placerade den i samma familj som tobak efter bladens utseende. Sedan dess har petuniasläktet vuxit till att erbjuda mängder av varianter som är lätta att älska. En av dem är iögonfallande F1 'Supercascade Burgundy' som slår ut i djupt vinrött med mörk ådring och svalg i spännande kontrast. Från krukor och amplar faller blommorna i kaskader på långa rankor från högsommar till höst.

2024-01-07

Böljande kjolar

Redan de silverskimrande knopparna är dekorativa. Innanför ligger florstunna kronblad noggrant vikta i lager på lager. När knoppen brister vecklas de graciöst ut till en överdådig jättevallmo. De dubbla kronbladen fångar blicken med en intensivt rödorange färg i tjusig kontrast till blommans blåsvarta mittpunkt. Likt en veckad kjol böljar vallmon för vinden fram till sensommaren, då blomman gör sin sorti. Det vackra är på intet sätt över utan nu formas den eleganta frökapseln, så åtråvärd för kreativa florister. Trädgårdsjättevallmo 'May Queen' är en perenn skönhet som återkommer sommar efter sommar, med något fint att titta på från vårens knoppning till vinterns torkade frökapsel.

2023-07-23

4.7/5 (5155)
2024-04-19
Jeg køber altid mine frø her. Godt sortiment, priser og tilbud. Impecta er fantastisk.
- Tobias O
2024-04-19
Kvalitetsfrø og hurtig service.
- Robert K
2024-04-19
Jeg har købt mange forskellige frø hos dig i mange år. Jeg er super glad for blomster og grøntsager fra jer 🌷🍅
- Sonja R
2024-04-19
Hurtig levering
- Hannele S
2024-04-19
Nemt at finde det du ønsker og få det leveret.
- Nils K
2024-04-19
Varieret udvalg og hurtige leveringer
- Mikael H
2024-04-19
Super tilfreds!👍
- Veronica A
2024-04-19
Godt sortiment og nemt at bestille det man ønsker.
- Nancy W
2024-04-19
Så glad for leveringen og den hjælp du får ❤️
- Christel J
2024-04-19
Fine tilbud, hurtige leveringer og gode varer.
- Ann-Christin S
2024-04-19
Aktuelle frø og hurtig levering
- Birgitta L
2024-04-19
God hurtig levering og stort udvalg😊
- Karl G
2024-04-19
Godt udvalg men desværre er ikke alle frøene vokset med mig, kan være min skyld at jeg gør noget forkert men man ved aldrig.
- Anette Ö
2024-04-19
Hurtigt og nemt!
- Ann-Mari A
2024-04-19
Hurtig levering og gode priser gode produkter
- John V
2024-04-19
hurtig og sikker levering
- Ingrid K
2024-04-19
Hurtig levering under hensyntagen til det rigtige tidspunkt at arbejde med bestilte planter
- Margaret G
2024-04-19
Hurtige svar og god behandling, når frøene er kommet på afveje.
- Lisa L
2024-04-19
Da jeg bor i Bie, ville det være godt at kunne handle direkte og ikke via internettet. MVH Solveig Eriksson
- Solveig E
2024-04-19
Jeg er tilfreds med leveringer, support og de fleste af de frø, jeg har købt. Nogle har dog dårlig spiring, derfor fire stjerner. Jeg er tilfreds med alle andre produkter
- Ann E
Are you in the right place?
Continue to impecta.dk